Hej medlem!Logga in här

Matrikelåtkomst för distriktsledare

Distriktsledare sidredigering

Inte medlem än? Det här får du.

VARFÖR BLI MEDLEM?

Det finns många skäl till bli medlem i Sveriges Fotterapeuter. Du kan teckna förmånliga försäkringar och få hjälp med din marknadsföring. Du får även ta del av Årsstämman som bjuder på både föreläsningar och utställningar. Du kan dessutom söka stipendium, få vår medlemstidning samt fortlöpande information från förbundet.

Och sist men inte minst: du får trygghet. Att vara medlem i Sveriges Fotterapeuter skapar nämligen en ”vi-känsla”. Det är en plats där du kan utbyta tankar och fråga om råd, vilket är en hjälp i din egen verksamhet. Läs mer om alla skäl här.
Varmt välkommen!

MEDLEMSKAP
Ansökan om aktivt medlemskap kan göras av den som
genomgått minst 22 veckors utbildning till fotterapeut
eller utbildning som av förbundsstyrelsen bedöms vara
likvärdig.

Du kan även bli studerandemedlem eller passiv medlem. Läs mer här

UTBILDNINGAR
Utbildningar för att bli medicinsk fotterapeut. UTBILDNINGAR

SÅ HÄR GÖR DU

Fyll i nedanstående formulär och skicka in, glöm inte att bifoga kopia på betyg / intyg från fotvårdsskola.

Årsavgift: 1920kr/år (1770kr+medlemsavgift 150kr) 

Blir du medlem under andra kvartalet är avgiften 1478 kr/för resten av året. Tredje kvartalet: 1035 kr/för resten av året. Fjärde kvartalet: 593 kr/för resten av året + medlemsavgift 150 kr.

Behandlingsskadeförsäkring

Det är obligatoriskt att teckna en behandlingsskadeförsäkring. Premien är 156 kr/år vilken debiteras separat av Arctic som är vår försäkringsförmedlare. Arctic erbjuder även en företagsförsäkring som är anpassad för just fotvårdsverksamheten, premien för den är 732 kr/år. Försäkringsbrev baserat på dina ifyllda försäkringsönskemål mejlas till dig med automatik efter godkänt medlemskap.


 

Ansök om medlemskap redan idag!

Bifoga betyg

MEDLEMSFÖRSÄKRINGAR *

Behandlingsskadeförsäkringen skyddar din kund om det skulle uppstå en skada under behandlingen eller till följd av en behandling. Vid en skada får du hjälp av försäkringsbolaget att utreda, förhandla och givetvis även betala ersättning till den drabbade.

Företagsförsäkring skyddar din verksamhet om skada skulle ske ex. brand, vattenskada, kundolycksfall, och mycket mer.

Sjukavbrottsförsäkring hjälper dig att betala dina fasta kostnader om du skulle bli långtidssjukskriven.


Välj ett av följande alternativ för försäkring:


JAG ÖNSKAR VARA MEDLEM OCH FÖRSÄKRAD FR.O.M.

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att de personuppgifter du anger i formuläret får behandlas av förbundets och ditt blivande distrikts register, samt av försäkringsförmedlarna Arctic för att kunna teckna ovanstående försäkring. Personuppgifterna används enbart för hantering av medlemskapet, försäkring samt informationsutskick. Personnummer sparas ej av förbundet, de behövs enbart för din försäkring.